Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Colposcop
10115 €
Brand
CENTREL C 43
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
C 43 este un colposcop generatie noua, marca Centrel, care satisface pe deplin nevoile unui diagnostic ginecologic de mare finete.

Este compacte, usor de manipulat si de incredere - in conformitate cu cei 30 de ani de traditie Centrel.

Binoclul are capul inclinat, care se poate directiona la cerere, permitand o pozitie corecta a examinatorului, atat in cadrul procesului de diagnosticare, cat si in timpul interventiilor.

Profunzimea considerabila a campului obtinuta cu ajutorul sistemului optic minimizeaza necestiatea de concentrare a examinatorului, oferind o viziune clara si fidela tridimensionala a intregului camp.

Ofera o magnificare de la 3X la 9.7X.

Datorita compozitiei multistratificate a lentilelor acestea nu reflecta lumina, dar permit vizualizarea in detaliu chiar si a celor mai profunde zone, printr-o examinatre rapida si sigura.

Poate fi inserat un filtru verde glisant care permite vizualizarea punctelor vascularizate.

Binoclul este prevazut cu un sistem de reglare a dioptriilor si cu o cupa pentru ochi retractabila in cazul persoanelor care poarta ochelari.

Precizia mecanica, stabilitatea, impreuna cu manerul pozitionat central confera acestui aparat posibilitatea de a fi utilizat atat cu mana stanga, cat si cu dreapta, favorizand in acelasi timp pozitionarea rapida si usoara a componentei optice pentru orice tip de utilizare.

Nu este necesara intretinerea speciala a componentelor mobile pentru a avea garantia functionarii optime a acestuia pentru mai multi ani.

Ofera ample posibilitati de documentare video/foto, folosind o camera video de inalta rezolutie, precum si un aparat foto digital profesional.

Secventele video pot fi stocate si prelucrate pe un calculator, in schimb fotografiile pot fi printate si fara a fi transferate pe acesta.

Modelul C 43 este disponibil, la cerere si in versiunea montabila pe masa de examinare.

GARANTIE 36 luni.
Din Gura in Gura